Metai — 2022

Nauja kryptis mokslo leidiniams

Peržiūrėti
01 /

APIE PROJEKTĄ

Įmonė įkurta 1999 metais ir nuo tada yra didžiausia nepriklausoma mokslinių leidinių leidykla Šiaurės Rytų Europoje. Ji daugiausia dėmesio skiria inžinerinių mokslų leidiniams, tačiau taip pat turi ir medicinos, fizikos ir gamtos mokslų žurnalų. Be to, ji organizuoja tarptautinių konferencijų ciklą, į kurį suvažiuoja įvairūs pranešėjai iš daugiau nei 30 pasaulio šalių.

  • SRITIS
    Akademinė leidykla
  • NUOTRAUKOS
    Martyna Paukštė
  • ĮGYVENDINOME
    Prekės ženklo sistema / Vizualiųjų komunikacijų dizainas / Biuro reikmenų dizainas
  • INTERNETINĖ SVETAINĖ
    Outer studio
02 /

PROJEKTO POREIKIAI

Įmonės tikslas buvo leisti mokslininkams labiau koncentruotis į savo tiriamąją veiklą ir jos kokybę, o ne sukti galvos dėl gramatikos ar būti apkrautiems kitais smulkiais apribojimais įkeliant savo straipsnius.
 

– Mangirdas Ragulskis, COO
03 /

PROJEKTO POREIKIAI

Anksčiau įmonė buvo žinoma kaip JVE leidiniai, dabar ji – „Extrica“. Pavadinimas buvo pakeistas remiantis žodžiu „extricate“, kuris reiškia išlaisvinti ką nors iš sunkumų. Taigi, jis atitinka įmonės tikslą diegti inovacijas moksliniuose sprendimuose ir supaprastinti publikavimo procesus. Tai atsispindi ir naujame įmonės įvaizdyje – pagrindinis akcentas pavadinime yra raidė X, išraiškingiausia tarp kitų. Ji gali įgauti įvairiausių formų, tačiau tuo pat metu gali nukreipti dėmesį ir padėti išryškinti pagrindinį „Extrica“ tikslą – turinį.

/

“Visas darbas su „andstudio“ vyko labai sklandžiai. Jaučiau daug asmeninio dėmesio, kuris padėjo nustatyti svarbiausius įmonės taškus. Apskritai, „andstudio“ yra puiki profesionalių šios srities specialistų komanda, kuri moka tvarkytis visais aspektais – nuo komunikacijos iki galutinio produkto pateikimo.”

— Mangirdas Ragulskis, COO