Metai — 2024

Kaip paversti maudynes vaikų džiaugsmu

Peržiūrėti
01 /

Apie projektą

„Uoga Uoga Kids” – tai specialiai vaikams sukurta „Uoga Uoga” prekės ženklo linija, kurioje rasite žaismingus ir ekologiškus produktus, pagamintus iš natūralių ingredientų. Šios priemonės ne tik palengvins mažųjų kasdienybę, bet ir leis smagiai praleisti laiką prausiantis ir rūpinantis savimi.

  • Line of business
    Cosmetics
  • Photos
    Martyna Paukste
  • We delivered
    Packaging system / Communication design
01 /

Projekto poreikiai

Suprasdami, kad maudynės vaikams dažnai sukelia neigiamas emocijas ir tampa nemalonia patirtimi, „Uoga Uoga“ siekė savo produktais šį laiką paversti žaidimu bei maloniu ritualu.

02 /

Dizaino kuriama vertė

Siekdami dar labiau sužavėti mažuosius maudynių metu, sukūrėme žaismingus personažus – Uogius, kurie užgimė iš originalaus „Uoga Uoga” pavadinimo. Šie naujieji draugai tampa nepakeičiamais mažųjų vonios bičiuliais, su kuriais jie nekantriai laukia pasinerti į maudynių nuotykius. Ryškūs purpuriniai personažai su didelėmis draugiškomis akimis iš karto patraukia vaikų dėmesį ir kviečia žaisti. Kiekvieno Uogio pakuotėje galima rasti ne tik patį produktą, bet ir unikalią lipdukų knygelę, leidžiančią vaikams personalizuoti savo naująjį draugą ir sukurti visą Uogių kolekciją. Taip maudynės virsta ne tik kasdiene rutina, bet ir įtraukiančia pramoga, kupina kūrybiškumo ir smagių akimirkų.

03 /

Lipdukų dizainas

Lipdukai leidžia kiekvienai pakuote tapti unikaliu herojumi ir paversti maudynes linksmu nuotykiu. Pagaminti iš saugaus ir netoksiško plastiko lipdukai lengvai klijuojami ant buteliuku ar vonios sienų.

04 /

Apdovanojimai

Uoga uoga kids pakuotė pelnė dėmesį lokaliai ir globaliai. Nuo garsiausių pakuotės apdovanojimų „Dieline”, grand prix savo kategorijoje, iki pergalių Brand Impact awards, ADCE, Baltic best ir kitų.